Yneama.nl

Wat doe ik? En wie ben ik?

 

Voel je welkom in mijn praktijk Yneama!

Yneama is een praktijk waar jij leert luisteren naar de fluisteringen van je hart. De liefdevolle plek en de brug waar verdriet en vreugde weer samen komt.

Mijn praktijk is gevestigd in het Gezondheid centrum Het Binnenhof 13 in Etten-Leur

Ik ben Farisa Jolink en ben een succesvol en gewaardeerd Innerlijk kind Kracht Coach en Energetisch therapeute en gecertificeerd Access Consciousness Bars ® Practitioner en Soul Body Fusion ® Practitioner

En ik werk tevens met de producten van Go4 Balance om jou weer in balans te brengen.

Op 3 niveaus , lichaam-geest en Ziel. Deze productenlijn past heel erg goed bij mijn manier van werken.
Het aanpakken van de kern, om zo weer volledig in je kracht te komen en te mogen zijn wie je echt bent.

Op gebied van het helen van je innerlijk kind en Hoog gevoeligheid. Mijn doelgroep is vrouwen/moeders en kinderen van 0-18 jaar. Ik begeleid jou en/of je kind met veel liefde en passie en met mijn gave ‘fluisteren”  in alle sessies die ik geef. De vrouw die bewust is van haar verdriet en ontzettend graag positieve veranderingen in haar leven wilt is bij mij op de juiste plek . Ik adviseer en begeleid jou liefdevol puur vanuit mijn hart en eigen ervaringen en ontwikkeling. Ook kinderen met ADHD, Autisme en Hoog gevoeligheid.( en paranormale gaven).

En kinderen die al met verlies en rouw te maken hebben of hebben gehad in hun jonge leven, en daar nog last van ondervinden help ik graag om de vreugde weer terug te krijgen. En de kracht om verder te kunnen, en het verlies een plekje kunnen geven.

Ik ontvang elke vrouw liefdevol in mijn hart, als jij te maken hebt met veel verdriet in je jeugd wat je misschien nog bij je draagt. En jij misschien wel in een depressie zit. Ik help jou graag de ballast van al jouw kindpijnen los te laten, zodat je weer vrijer kunt leven. En ik ontvang elk kind liefdevol liefdevol in mijn hart.

Mijn missie is om elke vrouw en kind de kans te geven om gehoord en gezien te worden, ik luister en fluister wat er doorgegeven mag worden.

Een vlinder is voor mij erg belangrijk welke je tegen zal komen terwijl je mijn website leest.

Herken jij jezelf hierin?

Dan ben jij mijn ideale cliënt met een positieve levenshouding en ben je van harte welkom bij mij om jouw verdriet  om te buigen met mooie inzichten naar vreugde!

Ben jij moeder?

Wist jij ook dat jouw kind jou heel veel te vertellen heeft? Over jou als moeder of gewoon over zich zelf! Of het nog in je buik zit, of al geboren is. Nog erg jong is of al wat ouder. Het maakt niet uit. Elk kind heeft een verhaal, en elk kind is welkom bij mij om dit te komen vertellen, ook als het nog niet kan praten. Ik luister en fluister het verhaal graag, want ze hebben vaak prachtige boodschappen boor hun mama. Ik kan dat voor jou vertalen, dat is mijn expertise!

Jij bent je Innerlijk kind, dat is Jouw Ware Zelf, laten we haar weer ontmoeten!

Maar ik ben er ook voor jouw kind als het zelf verdrietig is, of slecht slaapt, erg gespannen is, problematiek op school en nog veel meer!

Ben jij er klaar voor om een grote verandering teweeg te brengen in jezelf en in je leven? Boek dan een vlindersessie bij mij (een sessie waarin ik zal fluisteren, en jou leer luisteren naar de fluisteringen van je hart) Een vlinder is een magisch mooi beestje en kan in alle vrijheid vreugdevol rond fladderen.

De vlinder staat symbool voor metamorfose, onsterfelijkheid, wedergeboorte, vrijheid, dromerigheid, vrolijkheid, transformatie en schoonheid en laat zich soms zien als symbool van een overleden dierbare. Voor een fluistering van een overleden kind kun jij een ‘Vlinder’ kind sessie aanvragen

Laat dat nu net óók de dingen zijn, waar jij je als mens ook bewust van mag worden.

Bewust worden, van je eigen schoonheid, zowel innerlijk als uiterlijk en dat jij ook onsterfelijk bent, want jouw Ziel zal altijd blijven bestaan. En dat jij verschillende fases in je leven hebt, en er steeds weer anders uit ziet en ook steeds weer opnieuw transformeert, want je blijft leren in het leven en na het leven ben je dood, maar je ziel blijft voor eeuwig. Transformeren is nodig in je leven, dat is gekoppeld aan veranderingen. Zowel positieve als negatieve veranderingen. Maar het levert jou altijd wat moois op. En je wordt daardoor bewust gemaakt, dat niets eeuwig is in het leven, maar wel jouw eigen Ziel. Die blijft bestaan. Maar alle andere zaken staan altijd bloot aan veranderingen. Een waardevolle ontwikkeling dus, dat transformeren, vind je ook niet?

Vrolijkheid is het belangrijkste om te kunnen genieten van het leven, door je leven te leven zoals jij dat wilt. En dat jij mag zijn wie je bent. In alle vrijheid!  Het is belangrijk dat jij het leven niet altijd zo serieus hoeft te nemen. Maar dat je leert los te laten, en je niet vast blijft houden aan oud gedrag, patronen en overtuigingen. En héél belangrijk, jezelf eens af te vragen hoeveel vreugde en vrijheid jij eigenlijk ervaart in jouw leven? Een vlinder vliegt altijd vooruit en voelt zich altijd vrij. Hoe zit dat met jou? Kijk jij ook vooruit, of méér achterom? En hoe vrij voel jij je ?

Een vlinder vertelt je dus symbolisch dat je mag zijn wie je wilt zijn en hoe vrij je kunt zijn. Wat een moois komt een vlinder jou eigenlijk brengen hé? Geniet er dus maar van, als er een vlinder aan je neus voorbij vliegt, of land op je schouder of hand. Wil jij je ook als een vlinder voortbewegen door het leven?

Vraag dan een vlinder sessie ( e-mail consult of in mijn praktijk ) bij mij aan of meld je aan voor een heerlijke Ynfa sparkle & Energy Day.
Waar jij de vlinder mag zijn, die jij wilt zijn!

Waarom noem ik het een vlinder sessie? Yneama is mijn praktijknaam en is vernoemd naar een zieltje wat maar heel even aards bij mij heeft mogen zijn. Nu is ze een vlinder, en vliegt altijd met mij mee. Samen met haar ga ik jou coachen, zij fluistert met jouw Ziel, en ik mag dat doorgeven aan jou.

Wie ben ik?

Ik ben Farisa, zelf hoog sensitief en ben moeder van 3 zeer sensitieve kinderen. Zelf heb ik een afschuwelijke jeugd gehad, maar ben er wel door geworden wie ik nu ben, en waar ik NU sta….hier om JOU te kunnen helpen. Ik ben ook auteur van het boek: Ik ben aangeraakt, mijn innerlijke kind is opgestaan. Ik kan mij zelf een expert noemen in het helen van je innerlijke kind. Ben ervaringsdeskundge op veel gebieden!

Maar mijn liefde voor de kinderen van NU is ook ontzettend groot. En mijn wens om iedere vrouw in haar kracht te zetten Oók!
Kinderen hebben mij altijd geraakt en ze blijven mij inspireren.
Met mijn zeer sterke intuïtie en gedegen kennis op gebied van kinderen en hooggevoeligheid kan ik u een helpende hand aanreiken!

Doordat ik zelf hoog gevoelig ben en alle facetten ervan heb doorleeft en nog steeds doorleeft kunnen deze kinderen makkelijk mijn energie toelaten voor reading en healing. Er is wederzijdse toegankelijkheid en herkenning. Met veel succes geef ik al een paar jaar coaching en begeleiding aan ouders en kinderen. Daarbij vertel ik waar op gelet kan worden bij nieuwetijds kinderen. Hoe er zelf mee om te gaan etc. Dit geeft helder inzicht in de belevingswereld van het kind. Ik werk daarom vanuit mijn eigen gevoel en recht uit mijn hart. Ik begeleid vrouw en Kind vanuit een zuivere intentie in hun persoonlijke ontwikkeling en groei. Je kunt hierbij denken aan het helen van jouw innerlijke kind en het leren luisteren naar de fluisteringen van je hart. Als er nog veel pijnen zitten, die jij als kind hebt ervaren zal dit nog veel hinder kunnen geven in je ontwikkeling Nu, of als je zelf moeder wordt. Voordat je moeder wordt, is het fijn om zo goed als blokkade vrij te leven, des te meer jij kunt genieten van het moederschap.

Samen gaan we kijken wat jij bewust of onbewust tegen houdt om deze fluisteringen te kunnen horen.

Dit doe ik d.m.v. mij af te stemmen tijdens elke sessie (in de praktijk of op afstand)met de ziel van jou of je kind  voor jou als vrouw d.m.v. Een vlindersessie( in je kracht consult) waar je innerlijk kind ook aan bod komt of lichamelijk werk d.m.v. een intuiitieve massage( inclusief fluisteringen die door mogen komen) wat een helend effect heeft. De massage kan aangevraagd worden voor baby tot volwassen vrouw. Ook zwangere vrouwen!

Op deze manier begeleidt ik jou of je kind in de reis naar je hart. Jij als vrouw en als je moeder bent jij en je kind staan altijd centraal en je mag geheel jezelf zijn bij mij. Ik oordeel niet over jou, niet over je kind en niet over jullie levenspad, Iedereen zijn eigen levenspad, dat is mijn Motto.

Mijn doel is om ervoor te zorgen dat je weer lekker in je vel zit, zowel geestelijk als lichamelijk en dat je met het juiste gereedschap op eigen benen kunt gaan staan om jouw eigen levenspad te bewandelen. Op de manier zoals jij dat wenst!

En het gereedschap is heel simpel, dat is dat jij volledig jezelf mag zijn en in jezelf blijft geloven.

Dat geeft jou een enorm zelfvertrouwen!

Wil je meer informatie opvragen of kennis met mij maken?

Neem dan contact met mij op!