Yneama.nl

Sta op voor Lyme!

Stichting Hope For Romy is opgericht door mij, samen met mijn partner.

Doel van de Stichting is om op te staan voor deze vreselijke ziekte en het verzamelen van voldoende financiële middelen om de behandeling en alle bijkomende onkosten voor onze dochter Romy te kunnen betalen en haar daarna te kunnen blijven ondersteunen met alles wat zij nodig heeft zodat zij haar leven weer kan leven, zoals een jonge vrouw hoort te leven! ( Inmiddels kan Romy 8 september voor haar stamceltherapie naar Mexico!)

De stichting zal zich daarna inzetten om andere jonge Lyme patiënten die zich in dezelfde situatie bevinden als Romy financieel te helpen en ondersteunen.

Wie is Romy?
Romy (20 jaar) is al 8 jaar ziek. Zij vecht al deze jaren tegen de ziekte van Lyme. Het is een slopende en onzichtbare ziekte. Romy heeft een ontzettend grote wilskracht en is een vrolijke meid. Zij staat positief in het leven en dat straalt ze ook uit! Dat is ook de boodschap van Romy, welke ze wilt uitdragen in de wereld. Ze hoopt hiermee anderen te inspireren!  Aan de buitenkant zien wij en anderen niet wat er zich van binnen afspeelt. En kunnen wij nooit voelen, hoe zij zich voelt.

Inzameling voor stamceltherapie voor lotgenoten! Doe jij mee?

Dat kan d.m.v. het kopen van de stickers die door Romy zijn ontworpen, of d.m.v. een vrijwillige donatie.

Voor beiden kun je terecht op onze stichting, klik op onderstaande button en je wordt doorgestuurd naar onze stichting Hope For Romy