Yneama.nl

Soul Body Fusion ®

 

Ik ben gecertificeerd Soul Body Fusion Practitioner

Hieronder een paar ervaringen van klanten van mij,maar uiteindelijk gaat het om je eigen unieke ervaring, vanuit jouw Ziel!

Ik heb me aangemeld voor de soul body fusion.
We hebben voor 10 x wekelijks een sessie ingepland en ik heb nu 3 sessies achter de rug.
Wat nodig is gebeurd en dat is elke keer opruimen van diepe oude patronen. Ik voel: ik doe het niet alleen. Farisa is op afstand energetisch heel dicht moederlijk bij me.
Verbazingwekkend wat er komt en vandaag was wel een top ervaring. Alles wordt gedeeld via de Whatsapp en Farisa is zo positief aanwezig dat ik me durf open te stellen voor deze afstandsmethode. De ziel wordt aangeraakt, gereinigd en op aarde gezet zodat het licht gaat schijnen en doorbraken met inzichten spontaan binnenkomen. Farisa deelt haar kennis over zaken die spelen en steunt waar het kan. Zij doet dit werk met hart en ziel en dat is in alles voelbaar. Dank je wel Farisa… Voor je nooit loslatende positiviteit en onvoorwaardelijke liefde.
Ik kan haar zeer aan bevelen.

 

Hoi Farisa,

Weinig woorden, veel stilte en ruimte is wat ik ervaar. Heerlijk!

Het heeft mij, mijn vreugde weer terug gegeven en laten ontdekken wie ik nu echt ben.

Wauwie wat ben ik blij met jou!

Liefssss Chanaia xxx

 

Lieve Farisa,

Ik voelde na je SBF sessie direct een soort van deken over mij heen glijden.
Daarna zakte ik diep in mijn lichaam. En voelde voor het eerst mijn voeten eens stevig op de grond, kon ze niet eens meer verplaatsen. Je voelde voordat je begon een blokkade in mijn hart, en deze loste direct op tijdens de sessie. Wel voelde ik een traan rollen, maar voelde niet het verdriet wat erbij hoorde? Ik kan mijn kinderen veel beter verdragen nu, en heb oprecht aandacht voor ze. Wat ik al heel lang kwijt was geraakt.

Dank je wel Farisa, dat je mij dit moois hebt terug gegeven. Weer mezelf mogen zijn en de vreugde in mij, en van mijn kinderen weer te mogen ervaren!

Liefs Tamara

 

Lieve Farisa,

Jij hebt mij weer op twee benen gezet, en hoe!

Mijn man vroeg een aantal keer, wat heb jij gedaan en waar ben jij geweest? Ik had het nog even voor mij gehouden, omdat ik wat sceptisch was. Maar nu mag heel de wereld het weten! SBF heeft mij mijn zin in het leven weer terug gegeven. En nu mag ik ervan gaan genieten, dank je wel Farisa.

Ik ga je zeker aanbevelen.

Groet Lia

 

Lieve Farisa,

Wat zijn wij blij, dat we contact met jou hebben gezocht voor onze zoon.
Na de SBF sessies is er zo ontzettend veel veranderd! Dat beaamde jij al, dat dit ging gebeuren.
Maar we wilden het eerst zelf ervaren. Nou de veranderingen ( alleen maar positief) waren na de 1e sessie al zichtbaar.
Natuurlijk wel met eventjes reactie erop, wat normaal is.

Dank je wel voor je liefdevolle aandacht en hulp. Woorden schieten te kort, maar dankbaar zijn we!

Ronnie en Tamara

 

Lieve Farisa,

Ons meisje durft weer alleen te slapen, zonder lampje aan.
En heeft geen paniek aanvallen meer.
En wat ook zo bijzonder is, ze praat weer volop en is super vrolijk!

Dank je wel Farisa, we komen nog terug voor onze zoon!

Anoniem

 

Hallo lieve Farisa

Zelf heb ik de SBF al regelmatig ontvangen en heb daar heel veel aan gehad.
Voor mijn dochtertje van 3 heb ik het nooit gedurfd, totdat jij zei het toch eens te proberen.
Ze huilde vreselijk veel, elke nacht en ik was dan doodmoe elke dag omdat we samen altijd wakker waren.

Nu na 3 sessies, zijn de nachtmerries over…..heb er geen woorden voor.

Dank je wel Farisa

 

Over Soul Body Fusion®

Oók zeer geschikt voor kinderen

Soul Body Fusion helpt hoog sensitieve kinderen om meer in hun eigen kracht te staan en helpt hen tevens om meer in hun eigen lichaam aanwezig te zijn. Zorgt o.a. voor meer zelfvertrouwen en maakt minder ontvankelijk voor alle prikkels en emoties van buitenaf met alle voordelen van dien.
Een kind komt duidelijk beter in zijn vel te zitten en zal zichzelf daardoor ook beter (en vaak ook rustiger) kunnen uiten. Vaak verbetert de communicatie tussen ouder en kind al snel. Het is niet alleen fysiek zichtbaar, je ziet het aan alles, aan de houding, de kleur van het gezicht en de stand van de ogen, slaapgedrag en communicatie. Binnen een gezin zal daardoor vaak weer meer rust en harmonie aanwezig kunnen zijn.
Deze techniek nodigt je ziel uit om terug te komen in het lichaam, waardoor blokkades, emoties en spanning worden losgelaten en het zelfhelende vermogen van het lichaam versterkt. Je lichaam kan hierdoor weer beter functioneren en lichaam en geest komen meer in balans.
Kun je je voorstellen hoe het voelt als je lichaam volledig en volkomen in overeenstemming is met je bewustzijn, met het oneindig potentieel van je wezen en met de Liefde die we zijn? Soul Body Fusion® is een prachtige vaardigheid die je altijd en overal tot je beschikking hebt. Het is een energetisch proces, dat direct werkt en op een rustige manier diep doordringt; een diep, volledig en liefdevol erkennen van wie je in wezen bent.
Bij de meesten van ons zijn, als gevolg van trauma’s, misbruik, verdriet en teleurstellingen, lichaam en ziel niet goed op elkaar afgestemd, wat de ontplooiing van ons volledig potentieel belemmert. Vaak beneemt dit ons het zicht op een meer volledige perceptie van onszelf en van de wereld om ons heen.
Soul Body Fusion® helpt je om je bewustzijn volledig in je cellen te brengen en je af te stemmen op je eigen levenskracht; om de frequentie van je lichaam in balans te brengen met de frequentie van het allerbeste van jezelf, je energielichaam, het lichtwezen dat je bent. Je kan meer en meer bezieling brengen, in je lichaam, in je leven; steeds meer gaan stralen, van binnen uit naar de mensen om je heen, naar alle levende wezens, de aarde….

 

 

Waar is het goed voor ?
Het werkt twee kanten uit: na een Soul Body Fusion® ben je meer verbonden met ‘boven’ (je ziel, spirit) én meer verbonden met ‘beneden’ (de aarde, je lichaam). Het werkt op vier niveaus: spiritueel, mentaal, emotioneel en fysiek.
 • Hoog gevoeligheid ook bij kinderen!
 • Voor mentale ondersteuning, opgelopen trauma bij chronische ziekte o.a. Lyme, ME/CVS en fibromyalgie
 • Gezondheid en Vitaliteit
 • Snelle spirituele groei
 • Jouw spirituele gaven versterken of aanwakkeren
 • Zelfvertrouwen
 • Zelfbeeld
 • Geluk en liefde voor jezelf
 • Meer energie
 • Vreugde en plezier
 • In je kracht staan
 • Emotionele blokkades worden opgelost, die fysieke klachten geven
 • Helderheid in hoofd, meer inzichten over je eigen zielslessen
 • Beter jouw grenzen aan kunnen geven en Nee durven zeggen
 • Volledig in jouw lichaam leven
 • Je eigen ruimte innemen
 • Kosmisch geaard zijn
 • Een geactiveerde hart chakra
 • Meer en meer jezelf kunnen zijn
 • Nieuwetijdskinderen ( met of zonder paranormale gaven)
 • ADD, ADHD en Autisme.
 • Depressie

Elk persoon zal het anders ervaren, omdat de Ziel bepaald wat er gebeuren mag. Laat je verrassen, er gebeurd altijd wat voor jou! Kom het zelf ervaren!

Praktische informatie:

Ik werk 1 op 1 in de praktijk of via de telefoon. Elke sessie duurt maximaal 1 uur, incl. de intake en het nabespreken aan het einde van de sessie. De eerste twee sessies zit een week tussen en de derde sessie vindt twee weken na de tweede sessie plaats.

Afstand sessies zijn 3 voor 44 euro of 8 voor 88 euro

Heb je vragen mail me alsjeblieft via info@yneama.nl

Bronvermelding en grondlegger:  www.soulbodyfusion.nl en www.jonettecrowley.com

Meteen een afspraak maken?