Yneama.nl

Regenboogsessie om weer die stralende vrouw te mogen zijn

Regenboogsessie om weer die stralende vrouw te mogen zijn

Een regenboog staat symbool voor de brug tussen hemel en aarde. 

De regenboog sessie in mijn praktijk staat symbool als brug tussen verdriet en vreugde!
Duur 90 minuten voor €75,- 

Elke vrouw, ook jij draagt ballast met zich mee. En de éne heeft er nog last van en de ander heeft alles al een plekje gegeven. Als jij het al een plekje hebt gegeven dan kun je vrij voortbewegen in je ontwikkeling en is jouw ballast geen belemmering meer voor jou. Dan kan je eindelijk groeien en bloeien, net als een vlinder!

Het verbindt het aardse met het goddelijke. De zichtbare wereld valt even samen met het onzichtbare, magie en de Engelen. Een regenboog is magisch mooi. Het oefent jou om los te leren laten. Het is daarom ook niet toevallig als jij een regenboog ziet, het heeft jou dan altijd wat te vertellen. Stel je bent verdrietig, dan kun je er troost uit putten en steun en kracht! Het lijkt dan alsof het jou op dat moment wilt zeggen dat het goed is zoals het is. Jouw verdriet mag er zijn. Er ontstaat dan een gevoel van acceptatie en berusting. De regenboog laat zien dat verdriet niet één kleur heeft, maar dater méérdere kleuren als een schakel in elkaar overvloeien. Jij ervaart een sterke verbondenheid met jouw verdriet, of een overledene waar je dan misschien aan denkt en de mensen die op dat moment in verwondering om jou heen zijn in jouw leven. De regenboog laat zich ook zien bij een uitvaart, of is een boodschap van een overleden dierbare voor jou!

De regenboog omarmt al je verdriet en laat het samen vloeien met vreugde en liefde.

Zodat je altijd verbonden bent met de Bron. En laat je ook vooral stilstaan bij de gedachten dat jij één bent met alles. Als jij je verbindt met de Bron en dus ook met de regenboog dan zal je rijkdom ervaren op alle vlakken in je leven. Zorg er wél voor, dat je in overgave gaat en in het Nu leeft en ja zegt tegen het leven!

Tijdens deze regenboog sessie lig je op een massagetafel onder een warme deken en ga ik je helpen d.m.v. een krachtige healing zodat al je kanalen gezuiverd worden zodat jouw intuïtie op het hoogste niveau aan het werk kan voor jou! Zodat jij je beter af kunt stemmen op de Bron en kan communiceren met het Universum! En daarmee bedoel ik, dat je de volle vertrouwen hebt, dat jij alles kan vragen aan het Universum. Het Universum geeft jou alles wat je nodig hebt.

We gaan samen kijken, naar waar jij nog tegenaan loopt. Deze sessie is een super krachtige ondersteuning in jouw persoonlijke ontwikkeling!

Na deze sessie voel jij je weer in je kracht staan, en zeg ik tegen jou;

Laat je stem horen, en laat je zelf zien in de wereld

Meteen een afspraak maken?