Yneama.nl

Combinatie sessie massage van 60 minuten incl. Fluistersessie met ongeboren kind per e-mail uitgebreid

€ 88,- Massage incl. uitgebreide fluisterafstemming na de massage via de e-mail

Ben jij zwanger en Wil jij al graag voordat je baby in jouw armen ligt weten hoe het met hem of haar gaat?

Dat kan werkelijkheid worden als je bij mij een zwangerschap fluistersessie  aanvraagt in combinatie met een zwangerschap massage voor je baby. Dan heb ik de energie van je baby al kunnen voelen, en maakt het afstemmen voor mij alleen maar krachtiger. De fluister sessie werk ik uit via de E-mail.

Dit is werkelijk een zeer uniek en bijzonder cadeau wat jij je zelf als ouder(s) kunt geven.

Op deze manier maak jij al op een hele unieke manier kennis met je kindje, of misschien wel meer dan 1. En wordt jij je meer bewust van het prachtige wonder in je buik waardoor de verbinding tussen jou en je kindje nog sterker wordt dan ooit. En jij ook gemakkelijker leert om contact te maken met de baby in je buik. Ik geef je tips en adviezen hoe jij dit zelf kunt doen, en leer je ook hoe jij zelf antwoorden kunt krijgen van het mooie wonder in je buik!

Wat kun je hiervan verwachten?

De fluistersessie vanuit je buik wordt ingepland vanaf de 13 e week van jouw zwangerschap. En bestaat uit het eerste contact met je baby waarin je baby aan mij prachtige boodschappen voor jou als mama en de papa fluistert. Welke ik mooi uitwerk in een pdf bestand welke je via de e-mail ontvangt. In deze afstemming besteed ik ook aandacht aan de vragen die jullie hebben aan het kindje.

In deze sessie maak ik samen met mijn Engeltje Yneama via jou en evt. je partner contact met de baby op zielsniveau en kan jou/jullie vertellen hoe het met het kindje gaat, wat je kindje jou/jullie te vertellen heeft en ik geef je tips en adviezen hoe je zelf contact kan maken met de ongeboren ziel die in je groeit. Soms verteld het zieltje ook waarom hij of zij jullie als ouders heeft uitgekozen!

Het is namelijk zo, dat een zieltje bij je komt omdat het een speciale taak heeft op aarde en de ouders die hij/zij uitgekozen heeft mag helpen in hun ontwikkeling. Dit is een heel mooi geschenk om je zelf/je partner cadeau te geven, en je hebt er heel de zwangerschap en erna nog profijt van.

De gekste dingen kun je vragen aan het zieltje, of het fles of borstvoeding wilt, of het een allergie heeft als het geboren wordt, welke kleuren hij/zij graag ziet in het babykamertje etc. etc..

Soms mag ik zelfs doorkrijgen welk geslacht de baby heeft en welke naam (Of er komt een naam door die hij of zij in een vorig leven droeg.)hij of zij wilt krijgen als het geboren wordt. ‘soms zelfs het geslacht, en geboortemaand/datum‘ etc. (Je kunt alles verzinnen wat je maar wilt weten) en soms geef ik informatie door over de geboorte en de wensen van je baby tijdens de geboorte, het is maar net wat er allemaal door mag komen.

Deze sessie wordt op afstand gedaan en het verslag wordt uitgewerkt en in een bestand in de bijlage via de e-mail naar jou verstuurd.

Ik stem mij 2 keer af en het duurt 45 minuten per keer die ik helemaal uitwerk voor jou in een pdf bestand. Minimaal 3 en maximaal 4 volle pagina’s.

Heb jij deze wens altijd al gehad om alvast kennis te mogen maken met je baby? Weet dat dit echt een heel uniek cadeau is voor je zelf !

Bestel het hier en stuur je naam en geboortedatum naar      info@yneama.nl

Je ontvangt na je betaling een bevestiging van mij, waarin staat wanneer ik de fluisterafstemming vanuit jouw buik ga doen.

Duur 60 minuten voor de massage in de praktijk en de fluisterafstemming ontvang je via de e-mail. Binnen 1 week na de massage!

Voor de aanstaande mama is het heerlijk, om eens flink verwend te worden met een fijne massage gericht op ontspanning, ontlading en contact met de baby. Tijdens de massage maak ik contact met jouw baby en zal de fluisteringen doorgeven aan jou. Dat kan gaan over jou of over je baby.

Laat je geheel verrassen en vooral, Geniet ervan!

Je kan ook apart een fluistersessie per e-mail ( uitgebreid) boeken.

-Fluister sessie ongeboren baby ( via de e-mail) 44 euro 

-Of alleen een zwangerschap massage incl. een fluistering voor 66 euro