Yneama.nl

Babymassage

Babymassage

Massage voor uw baby

45 minuten ontspanning, incl. een fluistering voor €33,-

Een baby is zéér gevoelig voor prikkels vanuit de omgeving, en kan hierdoor teveel spanning opbouwen in het lichaam. En een baby weet nog niet hoe hij of zij deze spanning af mag voeren. Doordat je baby nog niet kan praten, en het dus alleen maar duidelijk kan maken aan jou als moeder, via huilen of lichamelijk symptomen. Zoals bv. buikpijn ( krampjes). Een baby is nog zo puur en staat heel erg open voor prikkels en energieen. En omdat het 9 maanden in de buik heeft mogen zijn om te groeien, kan de stap op Aarde een flinke overgang zijn waar ze last van kunnen hebben. Een baby mag dan beter aarden, om zo krachtiger in het lichaam aanwezig te zijn.

Ik kan je daarbij helpen, door jouw baby een heerlijk ontspannende en aardende massage te geven. Dit doe intuitief, ik geef wat jouw baby nodig heeft. En ik gebruik een heerlijke massage olie met mandarijn erin. Een olie waar jouw baby heel rustig en ontspannen van wordt.

Ik biedt eenmalige massages aan of een pakket van 3 of 6 massages van 45 min per sessie.  Wil je direct meer sessies boeken vink dan de juiste keuze aan!

Voordat ik besluit om te masseren wil ik je vragen, om mij eerst in het kort te vertellen waar jouw baby last van heeft. Of wat de reden is, dat jij je baby wilt laten masseren door mij. Geef dit dan even door via de e-mail info@yneama.nl

Het is een korte kennismaking voordat we starten. Na elke sessie hebben we een korte evaluatie van 15 min.

Meteen een afspraak maken?