Yneama.nl

Gastenboek

 • Diane

  Lieve Farisa,
  je hielp me om jouw mooie kaartendeck te kunnen aanschaffen.
  Het zijn wondermooie kaarten en jouw begeleidende tekst is ook fantastisch. Jouw woorden gaan recht naar mijn hart.
  Ik zal de kaarten met veel plezier en dankbaarheid gebruiken.
  Ik stuur je veel licht en liefde,
  Dikke knuffel,
  Diane

 • Hanneke

  Lieve Farisa
  Ik heb net de Soul body fusion afgerond met jou en ik vond het een heel fijne ervaring. Zoveel rustiger en een gevoel heel diep binnen in mij. Het voelde of je heel dicht bij was, heel fijn . Ik hoop nog meer samen met jou te mogen doen. Liefsss. 💜😘

 • Manuela

  Wat een mooi cadeautje voor mezelf. Zo blij dat ik aan deze mooie reis ben begonnen.
  De 3-daagse Ynfa Sparkle en Energy day heeft me al veel moois gebracht.

  Weer in mijn kracht komen staan, weer geloven in mezelf. Verdriet wat aangeraakt wordt zonder het te moeten herbeleven. Ik leef weer meer vanuit mijn hart. Hoe mooi is dat.

  Farisa straalt ook een bijzondere energie uit. Ze is heel open en voelt feilloos aan waar de knelpunten zitten. Ze geeft je ook de ruimte om zelf deze punten bewust te worden en te benoemen.

  Haar intuïtieve massage brengt mij heel dicht naar datgene wat geraakt mag worden. Wat even aandacht mag krijgen en vervolgens een mooi plekje in mijn hart mag behouden. De energie en liefdevolle inzichten die deze dagen je geven zijn indrukwekkend.
  Toeval bestaat niet, heb ik inmiddels een aantal keer mogen ervaren. Dat Farisa op mijn pad kwam, is zeker geen toeval.

  Gelukkig is deze reis voor mij nog niet klaar en staan er nog een aantal Ynfa Sparkle en Energy dagen gepland. Ik kijk er steeds naar uit met een grote glimlach op mijn gezicht en vlinders in mijn buik. Ik weet zeker dat ik nog veel mooie inzichten zal gaan ervaren.

  Voor mij een reis van een heel diep dal naar een hart wat eindelijk weer op mag bloeien. Niet alleen een cadeautje voor mezelf, maar ook voor de meest dierbare mensen om me heen.

  Dank je wel lieve Farisa.

 • Angela

  Lieve Farisa,

  Ik krijg inmiddels alweer een jaar mooie boodschappen, sessies en fluisteringen van jou. Ik ben hier ontzettend dankbaar voor. Jij hebt me echt gesteund het afgelopen jaar en mij geholpen om weer positief in het leven te staan.

  Je bent een prachtig mooi mens!

  Liefs en dikke kus,
  Angela

 • Manuela

  Ik heb een hele mooie sessie mogen ontvangen van Farisa. Een en al liefdevolle aandacht. Mooie woorden kwamen boven in de fluisteringen, hele bijzondere energie gevoeld en ook een paar keer wist ze mijn emoties licht te raken. Nog nooit eerder voelde ik me zo direct op mijn gemak in een eerste sessie. Met spanning en verdriet binnen komen en heel ontspannen en met een glimlach weer naar buiten. Ze neemt alle rust en tijd voor je en ik voelde me vooral ook zeer welkom. Wat een bijzondere ervaring, ik kan het iedereen aanraden.

 • Agnes Cooreman

  Lieve Farisa, heb je Eboek gecopiëerd daar ik het zo mooi, eenvoudig en liefdevol is geschreven. Heb wat emoties mogen voelen daar er toch wat raakpunten bij mij zijn. Ik ben dankbaar dit boek te mogen ontdekken. Ik had een droom om te leren fluisteren. Wel deze cursus zal me liggen. Hartverwarmende groet. Agnes

 • Farisa

  Lieve Agnes,
  Ik ben blij dat ik je met mijn E-book heb weten te raken.
  En wat super, dat je de cursus leren fluisteren wilt gaan doen.
  Ik ben dankbaar met mensen op mijn pad, zoals jij.
  De vrouw die bewust is van haar verdriet en ontzettend graag positieve veranderingen in haar leven wilt is bij mij op de juiste plek. Ik adviseer en begeleid jou liefdevol, puur vanuit mijn hart en eigen ervaringen en ontwikkeling.

  Lieve groet Farisa

 • Ann De Neve

  Lieve Farisa,
  Ik heb jouw Liefdekaartjes ontvangen en wat mooi zijn ze 🙂 Het Licht en de Liefde erin zijn duidelijk voelbaar, dankjewel. Ik ken jou nog niet zo lang maar ik voel dat jij een bijzonder warm en speciaal iemand bent. Ik ben heel erg blij dat ik je heb leren kennen en hoop nog veel van je te mogen leren. Lieve groetjes, Licht en Liefde, Ann

 • jolanda

  hallo farisa
  wil je bedanken voor wat je allemaal voor mij doet en gedaan hebt je bent zo,n mooi mens zo liefdevol en echt je liefde straal je echt uit naar de mensen die je helpt ik ben heel blij dat ik op mijn zoektocht jou tegen kwam je heb me fijne bootschappen mogen geven en goed op weg geholpen daar zal ik altijd dankbaar voor blijven veel licht en liefde jolanda

 • Carla

  Online cursus Fluisterkind methode

  Ik wil toch mijn ervaringen gezien de online cursus Fluisterkind methode delen. Ik raad het zeker iedereen aan die deze prachtige geschenken wil ontvangen.
  Ik ben erg tevreden over de cursus. Het zit erg proffesioneel in elkaar. Maar daarbij komt eigenlijk het mooiste dat Farisa je opdrachten die je inlevert zo zorgvuldig en liefdevol nakijkt. Ze geeft je direct feedback en zoveel inspiratie waardoor je zeker verder wilt naar de volgende opdrachten. Haar opdrachten zijn elke keer weer toepasbaar en geeft je zoveel moois en mooie leermomenten ook voor jezelf.
  Je legt contact met je eigen ziel waardoor je leert voelen en luisteren. Je leert ook luisteren wat er werkelijk speelt bij die ander. Ik heb veel geleerd en heb deze cursus gedaan als verdieping, omdat ik het wil gebruiken in mijn praktijk om dit geschenk door te mogen geven aan de kinderen die ik mag coachen.

  Lieve Farisa bedankt voor jou inzet. Je gaat er voor de volle 100% in. Je bent een liefdevol persoon en ik ben je heel erg dankbaar dat je mij dit gegeven hebt.

  Lieve groet,
  Carla

 • Adelia

  Dag Farisa

  Ik had ook al een berichtje onder de dienst zelf geplaatst.

  Ik wil je bedanken voor de prachtige fluisterafstemming van onze Niels, we zijn je ontzettend dankbaar hiervoor.
  Wat een mooie inzichten en wat was het raak, je kent ons zoontje niet eens en je weet van alles te vertellen.
  Ik kom zeker bij je terug.

  Blijf dit mooie werk doen hoor, je kunt hier vele ouders blij mee maken.

  Groet Adelia

 • Farisa Jolink

  Dag Adelia,

  Wat fijn dat je een berichtje achter gelaten hebt.
  Ik heb jullie met alle liefde geholpen en hoop oprecht dat jullie de inzichten gaan opvolgen.
  Niels is een wijs en lief mannetje!

  En wat jou zelfvertrouwen betreft kan ik je ook deze E-cursus aanraden van Frank de Moei

  Liefs Farisa

 • Sandra

  Lieve Farisa,
  Ik heb je echte boek gekocht!
  Wat een prachtig boek heb je geschreven..wauw..ik voel je liefde! Prachtig om te lezen hoe je je ontwikkeling hebt doorstaan en hoe je jezelf elke dag nog opnieuw ontwikkelt… Ik ben zo dankbaar dat ik op jouw website terecht ben gekomen. Het bracht me in aanraking met jouw boek! Ik weet nu ook waar mijn angsten vandaan komen en nog mooier: hoe ik hiermee om moet gaan. Ik probeer mijn emoties nu toe te laten, zodat ze vanzelf verdwijnen.In je boek staat dat je mensen wil gaan begeleiden d.m.v. gespreksvormen/coachen. Ik weet niet precies hoe dit in z’n werk gaat? Hier heb ik misschien wel interesse in via de mail.
  Ik wil je bedanken voor je mooie tip om in je eigen kracht te blijven staan door te ‘centreren’ en te ‘aarden’. Ik heb dit meteen toegepast en het werkt goed voor mij. Een aantal jaar geleden heb ik samen met mijn broer de cursus Shin-do gevolgd. Wij wilden allebei beter om kunnen gaan met onze energie. Dit vond ik erg interessant. De afgelopen jaren kon ik nog niet genieten van mijn hooggevoeligheid. Ik werd heel zwaarmoedig van alle prikkels om mij heen en nam de sferen over van andere mensen. Dit vond ik erg vervelend, want ik kon er gewoonweg niet mee omgaan. Jouw tips in je boek zijn daarom erg waardevol voor mij! Dankjewel. Ik raad je zeker aan om over een tijdje weer een boek te gaan schrijven, want je hebt een hele mooie schrijfstijl en het leest heel prettig!
  Ik hoor graag van je.
  Liefs,
  Sandra

 • Joke van Asselt

  Bedankt lieve Farisa voor de super mooie fluistersessie voor mijn pasgeboren kleindochter Jay. Wat mooi en duidelijk verwoord. Ik ben er heel blij mee. Ook eyeopeners voor mij die mijn kleindochter mij laat zien! Ben nu al super trots op de lieve kleine Jay. En Ik wil het nu ook leren, leren fluisteren met o.a. mijn kleindochters en Farisa gaat me daarbij helpen. Super vrouw ben je. Love you!

 • Farisa Jolink

  Ah wat ontzettend lief Joke, dank je wel en ik vind het heel erg leuk om je te mogen begeleiden om zelf te leren luisteren fluisteren met kinderen!
  Liefs van mij, Farisa

 • marina

  Al jaren ken ik faris..mijn eerste reading was een eyeopener voor mezelf..ik moest aan mezelf werken..mijn hart moest weer open..en dat ik gelukt met faris haar hulp..vele open hart readings hard werken aan mezelf.niet zonder slag of stoot..mijn innerlijk kind en mezelf was ik kwijt..door de jaren heen is faris ook nog eens goeie zielevriendin geworden..ze heeft me getriggert gecoached en me laten voelen dat ik de moeite waard ben..nu geef ik zelf intuïtieve massage en coach op mijn manier mensen…ben er nog lang niet..maar wel al heel ver op mijn ikke houd van mij manier…dank faris

 • Elbrich

  In september vorig jaar is onze zoon geboren. Tijdens zijn zwangerschap heb je Fluistersessie gedaan voor mij en mijn ongeboren kind. Toen vond ik het al heel bijzonder om te lezen, maar nu ik de sessies teruglees herken ik heel veel in ons kind! Zo heb je dingen geschreven over zijn karakter die kloppen, over een kleur die hem heel mooi zou staan, over een allergie die hij zou hebben, enz. En alles klopt! Ook de inzichten voor mijn man en mij waren verhelderend 🙂

 • Farisa Jolink

  Lieve Elbrich,

  Bijzonder he, om nu terug te kunnen zien bij je kindje wat hij zelf al door heeft gegeven toen hij nog in je buik zat.
  Geniet van je mooie mannetje!

  Liefs Farisa

 • mytral

  lieve Farisa,
  ik wil jou persoonlijk bedanken voor de healing van mij, ons zoontje, ons overleden dochtertje en die van mijn man. we hebben alle drie erg veel gehad aan de antwoorden op onze vragen. het lijkt er op dat het hier thuis erg veel geholpen heeft. ik zit lekker in mijn vel en zie de toekomst vol moed tegemoet.
  de wekelijkse soulhealing geeft mij energie en dat voelt fijn.
  xxx mytral

 • Farisa Jolink

  Fijn lieve Mytral dat alles je zo helpt, dat doet mij goed om te horen!
  Volgende week starten we dan weer met de Soulhealing.
  Liefss voor jou x

 • Nicole R.

  Lieve Farisa, door de inzichten die ik via jou heb mogen ontvangen, heb ik de kracht gevonden om de goede weg in te slaan en te doen wat ik diep van binnen wel al wist, maar niet durfde te doen. Dank je!!! Liefs, Nicole

 • Farisa Jolink

  Lieve Nicole, wat mooi dat je dit deelt! Ben super trots op je!

 • Hanneke

  Lieve Farisa, ik ken je nu al een aantal jaren. Ik heb ook al heel veel bij jou gedaan en jij zeer zeker voor mij.
  Ik ben heel erg tevreden over alles. De readingen en healingen en veel meer.
  Liefsss Hanneke.

 • Farisa Jolink

  Dank je wel lieve Hanneke, heb het met alle liefde en plezier gedaan. En heb mogen zien hoe je gegroeid bent.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.